TÖKÉLETES ELOSZTÁSÚ LAKÁS KIVÁLÓ KÖZLEKEDÉSNÉL, AKÁR TELJES BÚTORZATTAL

Azonosító: W96888
panel lakás
Budapest-III. kerület
alapterület: 66 m²
ár: 46 900 000 Ft
szoba: 2 + 1 félszoba  
állapota: jó állapotú  
emelet: 6. emelet  
fűtés: házközponti egyedi méréssel; lift;

Érdeklődni

Horváth György

Tulajdonos

06301083524

Eliteduo ingatlaniroda

Budapest

Biztonsági kód: 4 + 1 =

Az ingatlan bemutatása

Eladó a III. kerület közkedvelt részén a Hímző utcában, egy 10 emeletes liftes panelház 6. emeletén, egy 66m2-es, 2+1 szobás(teljesen különnyílóak) DK-i fekvésű, panorámás, távfűtéses egyedi mérővel, saját vízórával felszerelt, tökéletes elosztású, jó állapotú, erkélyes, tehermentes lakás.

A ház, amelyben a lakás található az 1970-es években épült. A lépcsőház az elmúlt időszakban került felújításra. A lépcsőház tiszta és rendezett. A lakóközösség kulturált. A lakásba belépve egy tágas előszoba fogad. Innen tudjuk a többi helyiséget megközelíteni. Jobb kéz felől egy hasznos gardrób található. A gardróbban egy hatalmas beépített szekrény található. Közvetlenül mellette a kádas kialakítású fürdőszoba. A fürdőszoba 10évvel ezelőtt lett felújítva. A kényelmünket szolgálja, hogy a WC külön nyílik. Az előszobából nyílik az egyik szoba, amelyhez egy loggia tartozik. Az előszoba végében található az ablakos kialakítású tágas konyha. A tárolásról egy hasznos kamra gondoskodik. A közlekedőből nyílik a kettő szoba, amelyek teljesen különnyílóak. Kiváló választás lehet fiataloknak, fiatal pároknak, családosoknak, befektetőknek kiadásra. Jöjjön el nézze meg és tegyen ajánlatot!

Műszaki: fűtés-távfűtés egyedi méréssel, meleg víz-távhő, burkolat-laminált parketta és járólap, villany és vízvezetékek rendben, ablakok-korszerű műanyag redőnnyel felszerelt, bejárati ajtó-több ponton záródó biztonsági

Környék:
Közelben minden megtalálható, ami a kényelmes élethez szükséges. Pár perc sétára boltok, iskolák, óvodák, gyógyszertárak. Közelben a megújult park sportolni vágyóknak.

Közeledés:
Busz:134,204,296
Hév:H5
Éjszakai járat:960

Eliteduo ingatlaniroda

Budapest,

Tel.: 06301083524

Nyitvatartás

Irodánk munkanapokon az alábbi időpontokban áll az Ön rendelkezésére :
Hétfő-Péntek: 08.00 - 16.00
Szombat-Vasárnap: Zárva

© A weboldalt üzemelteti az Ingatlan-nyilvántartó.hu - szoftver ingatlanirodáknak
Eladnám ingatlanomat