METRÓ KÖZELI, TELJESEN FELÚJÍTOTT, TEHERMENTES, NAPFÉNYES OTTHON

Azonosító: W107031
tégla lakás
Budapest-VIII. kerület
alapterület: 49 m²
ár: 36 900 000 Ft
szoba: 2  
állapota: felújított  
emelet: 1. emelet  
egyedi fűtés; fűtés: gáz;

Érdeklődni

Horváth György

Tulajdonos

06301083524

Eliteduo ingatlaniroda

Budapest

Biztonsági kód: 1 + 1 =

Az ingatlan bemutatása

Eladó a VIII. kerület közkedvelt résén egy villamos megállóra a Puskás Ferenc stadiontól, egy 2 emeletes lift nélküli téglatársasház 1 emeletén, egy 49m2-es, 2 szobás, K-DNy-i fekvésű, utcai nézetű, konvektoros fűtéses, saját vízórával felszerelt, klímás, igény esetén teljes bútorzattal, tehermentes, világos lakás.

A ház, amelyben a lakás található az 1900-as években épült hagyományos falazattal polgár stílusban. A ház külső homlokzata jó állapotú. A belső lépcsőház tiszta és rendezett. A lakóközösség kulturált. A lakásba belépve egy tágas előszoba fogad, amiből a konyha került kialakításra. A konyhában egy igényes minden igényt kielégítő konyhabútor került beépítésre minőségi gépekkel felszerelve. A konyhabútor rendelkezik elegendő munkafelülettel valamint tároló résszel. A konyha végében van egy kis beugró ahol egy kisebb étkezőasztal is elfér. Bal kéz felől a fürdőszoba és mellékhelyiség található. A fürdőszoba épített zuhanyzós kialakítású. A konyha végéből nyílik a lakás legnagyobb helyisége az egyik szoba. A szoba mérete lehetővé teszi családi és baráti összejövetelek megtartását. A nappaliból nyílik a hálószoba. A szobák a fekvésüknek és a nagy ablakoknak köszönhetően egész nap világosak. Ajánlom az ingatlant fiataloknak,fiatal pároknak,diákoknak,befektetőknek kiadásra. Tökéletes választás azoknak, akik nem szeretnének felújítással foglalkozni. Jöjjön el, nézze meg és tegyen ajánlatot.

Műszaki: fűtés-gázkonvektor valamint inverteres klíma, meleg víz-új Ariston villanybojler, burkolat-laminált parketta és járólap, villany és vízvezetékek felújítva, ablak-korszerű műanyag, bejárati ajtó-több ponton záródó műanyag biztonsági.

Környék:
Közelben minden megtalálható, ami a kényelmes élethez szükséges. Pár perc sétára boltok, Lidl,Penny,iskolák, óvodák, gyógyszertárak

Közlekedés:
Villamos: 1, 1A,37,37A
Metró: M2 Puskás Ferenc stadion metrómegálló
Troli:75,77,80
Busz: 95,130,195
Éjszakai járat: 901,918

Eliteduo ingatlaniroda

Budapest,

Tel.: 06301083524

Nyitvatartás

Irodánk munkanapokon az alábbi időpontokban áll az Ön rendelkezésére :
Hétfő-Péntek: 08.00 - 16.00
Szombat-Vasárnap: Zárva

© A weboldalt üzemelteti az Ingatlan-nyilvántartó.hu - szoftver ingatlanirodáknak
Eladnám ingatlanomat