KIVÁLÓ ELOSZTÁSÚ ÉS ÁLLAPOTÚ VILÁGOS LAKÁS KÖZEL A DUNÁHOZ

Azonosító: W104892
tégla lakás
Budapest-IX. kerület
alapterület: 50 m²
ár: 39 750 000 Ft
szoba: 1 + 1 félszoba  
állapota: jó állapotú  
emelet: földszint  
egyedi fűtés; fűtés: gáz; lift;

Érdeklődni

Horváth György

Tulajdonos

06301083524

Eliteduo ingatlaniroda

Budapest

Biztonsági kód: 2 + 4 =

Az ingatlan bemutatása

Eladó a IX. kerület közkedvelt részén egy 5 emeletes liftes tégla társasház földszintjén egy 50m-es, 1+1 szobás, DNy- fekvésű, udvari nézetű, konvektoros fűtéses, klímával felszerelt, saját vízórával ellátott, világos, kiváló elosztású, jó állapotú, tehermentes lakás közel a Dunához.

A ház, amelyben a lakás található az 1900-as évek elején épült polgári stílusban. A ház külső homlokzata jó állapotú- A belső lépcsőház tiszta és rendezett. Az elmúlt időszakban került felújításra a bejövő gézvezeték. A lakóközösség kulturált. A lakásba belépve egy tágas előszoba fogad. Tovább haladva az étkezős konyhába érkezünk. Innen közelíthető meg a lakás többi helyisége. A konyhában egy jó állapotú minden igényt kielégítő konyhabútor található, amelyben van elegendő tároló rész valamint elegendő munkafelület. Az étkezős konyha mérete és kialakítása lehetővé teszi egy kisebb étkezőasztal elhelyezését is. Jobb kéz felől a hálófülke található. A konyhából nyílik a kádas és zuhanyzós kialakítású fürdőszoba és WC. A szellőztetésről egy ventillátoros elszívó berendezés gondoskodik. Szintén a konyhából nyílik a lakás legnagyobb helyisége a szoba. A nagy ablaknak és a fekvésének köszönhetően világos. Ajánlom a lakást fiataloknak, fiatal pároknak, diákoknak, befektetőknek kiadásra. Tökéletes választás azoknak, akik nem szeretnének felújítással foglalkozni. Jöjjön el, nézze meg és tegyen ajánlatot.

Műszaki: fűtés-gázkonvektor, meleg víz- új Ariston hőtárolós villanybojler, burkolat-parketta és járólap, villany és vízvezetékek cserélve, ablakok-korszerű műanyag, klíma- inverteres(hűtő fűtő)

Környék: Ferencváros
Közelben minden megtalálható, ami a kényelmes élethez szükséges. Pár perc sétára boltok, iskolák, óvodák, gyógyszertárak. Pár perc sétára a Nemzeti Színház valamint a Ludwig Múzeum. Pihenni és sportolni vágyóknak 5perc séta a Duna part.

Közlekedés:
Villamos:2,24
Busz: 54,55,223E,224

Eliteduo ingatlaniroda

Budapest,

Tel.: 06301083524

Nyitvatartás

Irodánk munkanapokon az alábbi időpontokban áll az Ön rendelkezésére :
Hétfő-Péntek: 08.00 - 16.00
Szombat-Vasárnap: Zárva

© A weboldalt üzemelteti az Ingatlan-nyilvántartó.hu - szoftver ingatlanirodáknak
Eladnám ingatlanomat