CSENDES KÖRNYÉKEN, EMELETI, VILÁGOS, KIVÁLÓ KÖZLEKEDÉSNÉL, BARÁTSÁGOS OTTHON

Azonosító: W107580
lakás (csúsztatott zsalus)
Budapest-X. kerület
alapterület: 55 m²
ár: 35 700 000 Ft
szoba: 2  
állapota: jó állapotú  
emelet: 3. emelet  
fűtés: távfűtés;

Érdeklődni

Horváth György

Tulajdonos

06301083524

Eliteduo ingatlaniroda

Budapest

Biztonsági kód: 1 + 1 =

Az ingatlan bemutatása

Eladó a X. kerületben, a Szőlőhegy utcában, egy 4 emeletes lift nélküli társasház 3. emeletén, egy 2 szobás, 55m2-es, K-i és DNy-i fekvésű, parkra néző, távfűtéses, saját vízórával felszerelt, jó állapotú, világos, kiváló elosztású lakás.

A ház, amelyben a lakás található az 1960-as években épült csúsztatott zsalus technológiával. A ház külső homlokzata szép állapotú. A belső lépcsőház tiszta és rendezett. Folyamatosan tisztán és karban tartott. A lakóközösség kulturált. A lakásba belépve egy tágas előszoba fogad. Innen tudjuk a lakás többi helyiségét megközelíteni. Jobb kéz felől a étkezős konyha került kialakításra. A konyha mérete lehetővé teszi egy étkezőasztal elhelyezését is. A konyha ablakos ezért világos és könnyen szellőztethető. Vele szemben egy hasznos kamra található. Tovább haladva az előszobában jobb kéz felől a kádas fürdőszoba és WC kapott helyet. A fürdőszoba szintén ablakos. A fürdőszobával szemben egy hasznos gardrób található. Az előszoba végéből nyílik a lakás legnagyobb helysége a nappali. A nappali méretéből adódóan baráti családi rendezvények megtartására is alkalmas. A nappaliból tudunk kilépni a 4,5m2-es loggiára. A nappalból nyílik a hálószoba. A hálószoba a fürdőszobán keresztül is megközelíthető. Kifejezetten ajánlom a lakást azoknak, akik szeretnének egy csendes, de mégis kiváló infrastruktúrával rendelkező környéken lakni. Ajánlom a lakást fiataloknak, fiatal pároknak, diákoknak, befektetőknek kiadásra. Jöjjön el, nézze meg és tegyen ajánlatot!

Műszaki: fűtés-távhő, meleg víz-távhő, burkolat-parketta és járólap, víz és villanyvezetékek cserélve, ablakok-korszerű műanyag.
Környék: Óhegy
Közelben minden megtalálható, ami a kényelmes élethez szükséges. Pár perc sétára boltok, iskolák, óvodák, gyógyszertárak.

Közlekedés:
Busz: 85,85E,95,185,195
15percen belül elérhető az Örs vezér tere valamint a Kőbánya-Kispest metróállomás
Éjszakai járat: 909

Eliteduo ingatlaniroda

Budapest,

Tel.: 06301083524

Nyitvatartás

Irodánk munkanapokon az alábbi időpontokban áll az Ön rendelkezésére :
Hétfő-Péntek: 08.00 - 16.00
Szombat-Vasárnap: Zárva

© A weboldalt üzemelteti az Ingatlan-nyilvántartó.hu - szoftver ingatlanirodáknak
Eladnám ingatlanomat